fbpx

DE SMAAK VAN DE BRABANTSE WAL

& OMGEVING

Kookboek, leesboek, kijkboek, bladerboek

In de media

Culinaire foodtour: ‘Wij eten wel in Bergen, andersom niet’


BERGEN OP ZOOM – Wat is de smaak van de Brabantse Wal? Zo’n 180 deelnemers hebben dat zaterdag en zondag kunnen proeven bij de Culinaire Foodtocht, langs zes stops.

– Lees het volledige artikel

Bron: © Pix4Profs/Peter Braakmann

‘De Smaak van De Brabantse Wal’ coronaproof gepresenteerd:
BERGEN OP ZOOM – Een grootse presentatie met de directeur van gastronomiegids Gault&Millau als spreker zat er vanwege corona niet in, maar toch lanceerde de Bergse culinair schrijfster Margot Haest maandagmiddag haar boek ‘De Smaak van De Brabantse Wal & omgeving’ bij de Sligro in Bergen op Zoom.

– Lees het volledige artikel

Bron: BN De Stem

Interview Cocktail:
Ik was te gast bij het programma Cocktail van ZuidWest TV, waar ik mocht vertellen over mijn boek De Smaak van de Brabantse Wal & omgeving.  Presentator Hans Sterk ontving mij in de studio. Je kunt hier het resultaat zien. Mijn interview begint op 5,04 minuten.

– Bekijk het interview

Interview De Bode:
We kennen de drie a’s (ansjovis, aardbeien en asperges), maar de Brabantse Wal heeft meer te bieden op culinair gebied. Dat vindt ook Margot Haest, bekend van de blog ‘De Smaak van Margot’. Wat begin dit jaar als idee ontstond, is uitgegroeid tot een tastbaar resultaat in de vorm van een boek: ‘De Smaak van de Brabantse Wal & omgeving’.

– Lees het volledige artikel

Bron: De Bode

Interview Bergs Bierfestival 2020:
Op het Bergs Bierfestival kreeg ik de mogelijkheid om mijn verhaal te vertellen over het boek De Smaak van de Brabantse Wal & omgeving. Er is veel aandacht voor lokaal bier, dus een mooie gelegenheid. Benieuwd naar mijn verhaal? Je kunt het terugzien vanaf 1.20 uur. Met dank aan het Bergs Bierfestival en ZuidWest TV.

– Bekijk het interview

Interview BN De Stem:
Afgelopen week ben ik geïnterviewd door een journalist van BN De Stem editie Bergen op Zoom. Leuk om te vertellen over mijn passie voor eten en drinken en welke mensen ik allemaal de afgelopen maanden gesproken heb. In het artikel kan je ook al een aantal pagina’s van het boek bekijken.

– Lees het interview

Bron: BN De Stem

Mooie cadeaus voor verjaardagen

Ik wil dit prachtige kookboek

€ 34,95

In de volgende stap vragen we om jouw personlijke gegevens voor de verzending. Deze verkopen we nooit aan andere partijen. Beloofd!