Culinaire Foodtour

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober heeft de eerste editie plaatsgevonden van de Culinaire Foodtour De Smaak van de Brabantse Wal & Omgeving. De deelnemers reden op eigen gelegenheid een mooie route langs 4 restaurants, een boerderij en een wijngaard, waar ze konden genieten van een heerlijk gerecht met een bijpassend non-alcoholisch drankje. Onderweg kon ook gestopt worden bij diverse toeristische bezienswaardigheden.

De deelnemende restaurants waren:

  • ’t Spuihuis in Bergen op Zoom
  • Sistermans in Roosendaal
  • Buutengaets in Sint Annaland
  • Jagersrust in Ossendrecht
  • ’t Geheim van Bergen uit Bergen op Zoom presenteerde hun gerechtje bij hun eigen boerderij Hamel in Steenbergen
  • Bij Domaine de Brabantse Wal konden mensen een kijkje nemen in de wijngaard en de echte Brabantse Wal wijn proeven.

 

De Culinaire Foodtour is erg enthousiast ontvangen door de deelnemers. Zie hieronder een aantal reacties:

“Wij waren aangenaam verrast door de lekkere en creatieve alcoholvrije drankjes!”
L.B. uit Bergen op Zoom
"We vonden het echt een topdag, heerlijke gerechten en leuke restaurants. We gaan er zeker nog een keertje eten! Hartelijk dank voor de super organisatie, echt top. We hebben genoten.”
J.V. uit Strijen
“Super gedaan; daar mag je echt trots op zijn. Wij hebben in ieder geval genoten!”
E.C. uit Opende
"Wij hebben een fantastische middag en vooravond gehad. En dat er zoveel mensen meededen, de eerste keer, is fantastisch. Volgend jaar weer, hoop ik en dan zullen we er graag weer bij zijn. We kregen ook aardig contact met andere “tweetjes” Dat maakte het een nog groter genoegen. En wat een werk moet het geweest zijn. Hulde voor een goed project, goed uitgevoerd, goed geslaagd.”
K.H. uit Bergen op Zoom
"Complimenten met de voororganisatie. Het resultaat was op alle onderdelen bijzonder en top.”
K.L. uit Huybergen

Er is al veel vraag naar een volgende editie. Dat nemen we serieus in overweging. Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwe activiteiten? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief: